Social Icons

luni, 25 martie 2013

Aplicaţiile zilei #08

Crumble Zone

Acest joc este un joc shooter cu un extraterestru, care trebuie să distrugă toţi asteroizii şi meteoriţii care se apropie de micuţa lui planetă. Din partea stângă, puteţi da sensul de rotaţie al extraterestrului în jurul planetei, prin intermediul a două săgeţi, iar butonul de tragere se află în partea dreaptă. După ce sunt lovite, cometele şi asteroizii se vor transforma în meteoriţi, ce se vor transforma ulterior in diamante ce trebuie adunate, cu acestea putând cumpăra arme speciale. Orice bucată de meteorit, asteroid sau cometă care atinge planeta va distruge o parte din ea, jocul terminându-se când toată planeta este distrusă. Jocul are, de asemenea, şi un mod Multiplayer, pentru jocul cu prietenii. De precizat ar mai fi că, în iTunes, jocul costă 2 dolari, spre deosebire de Google Play, unde este gratuit.

Gears Of Time

Un joc de logică foarte interesant şi gratuit, în acelaşi timp. În timp ce joci, vei putea debloca unele realizări şi trofee. Nu pot descrie prea mult jocul, aşa că vă recomand să-l testaţi dumneavoastră, pentru a vedea cât este de bun. Mie îmi place, mai ales că sunt fan al jocurilor de acest tip. De precizat ar fi două lucruri : jocul este încă în Beta, deci aşteptaţi-vă la unele bug-uri şi jocul nu este disponibil în iTunes, din păcate.


Rubik's Cube 3D

Acest joc este dedicat celor care ştiu să rezolve cubul Rubik, dar şi celor care vor să înveţe să îl rezolve, întrucât puteţi face acest lucru prin intermediul aplicaţiei. Din acest motiv, este, probabil, cea mai bună aplicaţie de acest gen din Google Play. Nu este foarte bun pentru cei care ştiu să îl rezolve deja, deoarece cubul este destul de greu de manevrat. Eu am un record de aproximativ 50 de secunde pe un cub real, reuşind să rezolv cubul virtual în abia 4 minute, mult mai mult. Pentru iPhone, iPod şi iPad recomand o altă aplicaţie, poate chiar mai bună decât cea de pe Android, dar care costă 1 dolar. Nu este foarte mult, vă recomand achiziţionarea acelei aplicaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu