Social Icons

miercuri, 20 martie 2013

Aplicaţiile zilei #06

Doodle Jump

Nu mai e nevoie de nicio prezentare : este vorba de arhicunoscutul joc Doodle Jump, acum disponibil gratuit pe Google Play(cu reclame), iar pe iTunes costă 99 de cenţi, un preţ bun pentru o aplicaţie ce poate produce dependenţă.Pe cât de simplu pare, te va face să vrei să-ţi dobori recordul în continuu. Tot ceea ce trebuie să faci este să înclini telefonul în stânga sau dreapta, iar omuleţul verde se va deplasa în acea direcţie.În plus, veţi putea aduna puteri şi trebuie să vă feriţi de anumite lucruri.

Team Awesome Free

Un joc interesant, în care trebuie să faci diverse misiuni, în număr de 120, cu unul din cei 4 eroi disponibili în joc.Ai la dispoziţie 6 puteri ce pot fi upgradate, prin care trebuie să învingi 4 răufăcători.Are o grafică destul de bună, mai ales că este gratuit, atât în Google Play, cât şi în iTunes.Va trebui să încercaţi jocul pentru a vedea dacă este unul bun sau nu, nu prea mai am ce să vă spun decât că mi-a plăcut.


Crazy Bike Multiplayer

Este un joc făcut de BGame Ltd, aceeaşi care au făcut şi Trial Xtreme 3, aplicaţie recomandată de mine aici. Nu este asemănător cu jocul mai sus menţionat, poate doar prin prisma faptului că este cu motociclete. În acest joc puteţi juca şi cu prietenii,  dar şi de unul singur, prin intermediul modului Single Player. Are mai multe trasee şi motociclete, ce pot fi achiziţionate din magazinul intern al jocului. De precizat ar mai fi că, deşi este gratuit pe Google Play, costă 89 de eurocenţi în iTunes.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu