Social Icons

duminică, 17 martie 2013

Cele mai bune tablete de la eMag

Tabletele pot fi împărţite în mai multe categorii, una din ele fiind dimensiunea ecranului.
Astăzi vă voi prezenta câteva tablete, cu diagonala de peste 9 inch :

Samsung Galaxy Note 10.1

Eu consider că această tabletă este cea mai bună disponibilă la ora actuală, unul din argumentele cele mai puternice care m-ar face să cumpăr această tabletă ar fi prezenţa S-Pen-ului.Acesta este un „stylus” cu ajutorul căruia poţi desena sau creea notiţe, un lucru foarte interesant.Acest S-Pen este întâlnit şi la telefoanele Samsung Galaxy Note şi Samsung Galaxy Note 2.
Un alt argument foarte important este şi procesorul din dotarea tabletei, unul quad-core Exynos 4412, având frecvenţa de 1,4 GHz, unul din cele mai bune procesoare disponibile în momentul de faţă.Cei 2 GB de RAM fac uşoare toate activităţile desfăşurate pe tabletă, fie că vorbim despre cel mai nou joc apărut în Google Play, fie că vorbim despre redarea unui videoclip Full HD.
Tableta este disponibilă cu 3 capacităţi de stocare : 16, 32 şi 64 de GB, memorie ce poate fi extinsă prin intermediul unui card microSD de până la 64 de GB.
Camera foto a tabletei este de 5 MP, ea fiind dotată şi cu o cameră secundară pentru apeluri video, de 1,9 MP.Nu are cel mai mare senzor de pe piaţă, dar tableta nu este folosită, de regulă, pentru fotografiat.
Rezoluţia ecranului este destul de scăzută, 1280x800 pixeli, având o rezoluţie de 149 ppi, dar, cu toate acestea, culorile de pe ecranul tabletei sunt unele naturale.
Ar mai trebui precizat că tableta vine în trei variante de culori : alb, roşu şi negru.

Preţ : 2449 de lei ( 16 GB + 3G )


iPad 4


Nu cred că mai este nevoie de prezentare, aceasta fiind cea mai nouă tabletă a celor de la Apple, având, desigur, sistemul de operare iOS.Această tabletă uimeşte prin rezoluţia de 2048x1536 de pixeli, generând o densitate de 264 ppi, la cei 9,7 inch ai săi.Are un procesor A6X dual-core şi un accelerator grafic quad-core, asigurând rularea fluentă a tuturor aplicaţilor din App Store.
Camera acestei tablete este de 5 MP, având, de asemenea, o cameră secundară de 1,2 MP.Se obţin nişte fotografii foarte bune, din câte am văzut pe Internet.
Mi se pare cea mai frumoasă tabletă din cele existente, cei de la Apple fiind cunoscuţi pentru design-ul foarte reuşit al produselor sale.
Din punct de vedere al capacităţii de stocare, această tableta vine cu 16, 32 sau 64 de GB de stocare internă, nefiind posibilă extinderea acestora prin intermediul unui card microSD.De aceea, vă recomand să achiziţionaţi modelul cu 32 de GB de stocare internă, ci nu cel cu 16 GB, întrucât sunt aplicaţii de peste 2 GB în App Store, iar memoria se va umple rapid.
Această tabletă este dispobibilă în două variante de culoare : alb şi negru .

Preţ : 2899 de lei ( 16 GB + 4G  / 32 GB fără 4G )


Asus Vivotab Smart ME400


Includ în această listă şi o tabletă cu Windows 8, versiunea normală, pe care puteţi instala aproape orice aplicaţie pe care o instalaţi pe calculatorul cu Windows de acasă.Tocmai acest lucru face din tableta celor de la Asus una dintre cele mai dorite tablete ale momentului.
Aspectul este unul caracteristic celor de la Asus, ecranul fiind „înrămat” de nişte margini negre, care asigură focalizarea atenţiei noastre pe circuit.Este o tabletă foarte uşoară, având 580 de grame, mai puţin decât celelalte tablete prezentate mai sus.
Ecranul are o rezoluţie de 1366x768 de pixeli, asigurând o densitate de 155 ppi, una destul de bună.Rezoluţia ecranului este una foarte comună, eu, de exemplu, având această rezoluţie la ecranul laptopului.
Tableta vine cu un procesor Intel Atom dual-core, cu frecvenţa de 1,6 GHz, unul rezonabil.Memoria RAM este de 2 GB, destul pentru rularea jocurilor nu foarte noi.
Pot fi instalate atât aplicaţiile pentru desktop, cât şi aplicaţiile din market-ul celor de la Windows.
Are o cameră de 8 MP cu blitz LED, în spate şi una de 2 MP în faţă, stând foarte bine la acest capitol.
Are o capacitate de 64 de GB de memorie internă, ce poate fi extinsă prin intermediul unui card microSD.
Este disponibilă în 2 variante de culori, alb şi negru.

Preţ : 2419 de lei ( 64 GB )

Sony Xperia S


Următoarea tabletă din această listă este făcută de Sony, având Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich, o versiune destul de veche a Android-ului.Cu toate acestea, este o tabletă excelentă, cu procesor Nvidia Tegra  3 quad-core, cu frecvenţa de 1,3 GHz.Este binecunoscut faptul că acest model de procesor este construit în formula 4+1 nuclee, 4 nuclee mai performante şi un nucleu mai slab, care rulează in timpul activităţilor care stresează mai puţin procesorul, cum ar fi navigarea pe Internet.
Tableta are o diagonală de 9,4 inch, cu o rezoluţie de 1280x800 pixeli, densitate de 161 ppi.Este o densitate destul de bună, mai ales că sunt multe aplicaţii Android optimizate pentru această rezoluţie.
Cel mai interesant feature al acestei tablete este încorporarea unui emiţător IR, care face posibilă utilizarea tabletei pe post de telecomandă universală.Programul ce operează această telecomandă are posibilitatea creări de „macro-uri”, putând porni, de exemplu, televizorul, decodorul Digi, combina şi aerul condiţionat prin apăsarea unui singur buton.Ţinând cont că o telecomandă universală cu aceste funcţii ar putea ajunge la 800 de lei, este o funcţie deosebit de utilă, ce poate fi un factor cheie în achiziţionarea tabletei.
Camera principală a tabletei este de 8 MP, iar cea secundară de 1 MP.Ambele camere sunt decente, chiar dacă unele tablete au camera secundară de 2 MP, ceva mai bună.
Şi această tabletă este disponibilă în variante de 16, 32 sau 64 de GB, capacitate ce poate fi extinsă printr-un card SD(!) de până la 32 de GB.
Tableta este disponibilă în culoarea argintie.

Preţ : 2599 de lei ( 32 GB + 3G )

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu