Social Icons

vineri, 18 ianuarie 2013

Zvonuri despre Samsung Galaxy S IV

Pe Internet au început să apară nişte poze în care se pare că apare Samsung Galaxy S IV, cel de-al patrulea telefon din seria Galaxy a celor de la Samsung, celelalte 3 având peste 100 de milioane de vânzări în toată lumea.
Se zvoneşte că acest telefon va avea noul procesor Exynos 5 Octa, prezentat la CES 2013.Acest procesor are 8 nuclee, 4 nuclee ARM A15, mai performante, care vor lucra atunci când vor fi supuse la nişte sarcini mai complicate, precum jocurile de ultimă generaţie şi 4 nuclee ARM A7, mai puţin performante, care vor fi folosite atunci când procesorul nu va fi foarte solicitat.
Acest model de procesor aminteşte de procesor Tegra 3, cu sistemul 4+1, cel de-al cincilea nucleu fiind folosit la sarcini mai puţin intense, precum navigarea pe Internet sau pe o reţea de socializare.

Se mai zvoneşte că va avea un ecran Super AMOLED de 4,99 inch, cu rezoluţie Full HD(1080x1920), 2GB de RAM, cameră foto de 13 MP în spate şi cameră frontală de 2 MP, GPU Mali T658 şi, bineînţeles, cel mai nou sistem de operare Android, 4.2.1.
Totuşi, nu este confirmat că aşa va arăta Samsung Galaxy S IV, multă lume spunând că este un fake, pe lângă alte motive fiind invocat acela că, în poză, nu apare niciun buton Home, caracteristic pentru seria Galaxy până acum.Nu se va ştii nimic sigur până la lansarea oficială a celor de la Samsung.

Sursă : http://www.sammobile.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu