Social Icons

duminică, 24 martie 2013

Allview P5 Quad - disponibil la eMag !

Allview P5 Quad este cel mai nou smartphone a braşovenilor de la Visual Fan. Telefonul are un procesor quad-core Cortex A7, tactat la o frecvenţă de 1,2 GHz, unul destul de bun pentru preţul său, despre care voi vorbi puţin mai încolo. Telefonul mai dispune de 1 GB de memorie RAM, 4 GB de stocare internă, din care 2 GB disponibili. Această capacitate poate fi extinsă, desigur, prin intermediul unui card microSD de până la 32 GB.

Ecranul nu este unul senzaţional, dar este decent.Este vorba de un ecran IPS LCD, cu o rezoluţie de 540x960 pixeli, densitate de 244 ppi, diagonala acestuia fiind de 4,5 inch, una perfectă, în opinia mea.Unii o să considere că este ceva cam mare, dar asta ţine de opinie fiecăruia.

Camera foto a telefonului este una de 8 MP cu LED flash, ce filmează FullHD, având, de asemenea şi o cameră secundară mediocră de 1 MP.Sistemul de operare este, bineînţeles Android 4.1 Jelly Bean. Grosimea dispozitivului este una de 9,8 mm, iar greutatea de 140,7 grame.

Un alt lucru demn de luat în calcul la o eventuală achiziţionare a smartphone-ului ar fi includerea în pachet a unei licenţe Bitdefender Mobile Security pentru 1 an, dar şi unul din jocurile Men in Black 3 sau Asphalt 6 : Adrenaline la alegere, ambele jocuri foarte bune, făcute de Gameloft.

Preţul de achiziţionare a telefonului este rezonabil, de 1099 de lei . Puteţi da click pe link pentru a afla care este preţul telefonului la momentul citirii articolului, întrucât se poate modifica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu