Social Icons

duminică, 17 martie 2013

Samsung Galaxy S IV


Cu toţii ştim că Samsung a lansat în urmă cu puţin timp cel mai nou smartphone din seria S : Samsung Galaxy SIV.O parte din zvonurile postate de mine aici s-au adeverit, smartphone-ul având, într-adevăr, un ecran Full HD(cu rezoluţia de 1080x1920 pixeli) de 5 inch, o cameră foto de 13 MP şi 2 GB de RAM, care fac din acest telefon unul dintre cele mai dorite.

Cu toate acestea, pe mine nu m-a impresionat.Consider că Samsung Galaxy SIV este mai mult o evoluţie a „fratelui său mai mic”, Samsung Galaxy SIII, lansat în urmă cu mai mult de 1 an.Acest telefon este foarte asemănător şi cu Samsung Galaxy Note 2, şi el lansat în urmă cu aproximativ 1 an. Acest telefon are multe funcţii noi, precum Samsung Smart Scroll, care permite utilizatorului să deruleze paginile de Internet fără să atingă ecranul sau Group Play, care permite utilizatorilor de Samsung Galaxy SIV să partajeze muzică, poze sau documente cu cei din jur.De asemenea, telefonul vine cu senzori de temperatură şi de umiditate.

Pe hârtie, aceste funcţii par interesante, însă sunt convins că nu multă lume va folosi aceste funcţii, în opinia mea, acestea fiind utile doar pentru marketing, lucru la care cei de la Samsung se descurcă foarte bine.

Din câte am înţeles, telefonul va veni cu două variante de procesor : una va veni cu procesorul Qualcomm Snapdragon 600+modem 4G LTE, iar una va veni cu procesorul Exynos Octa, despre care puteţi citi mai multe în postul lui nwradu .

Specificaţiile lui Samsung Galaxy S IV :

  • Ecran de 5 inch, cu rezoluţie 1080x1920 pixeli, densitate de 441 ppi, având Gorila Glass 3;
  • 2 GB de memorie RAM;
  • Baterie de 2600 mAh;
  • 16/32/64 GB de stocare internă, care se poate extinde prin card microSD;
  • Procesor 1,9 GHz quad-core sau 1,6 GHz octa-core;
  • Android 4.2 Jelly Bean;
  • Disponibil în culorile Black Mist şi White Frost.
Telefonul va fi disponibil din trimestrul 2.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu